Milenci sa milujú

pridal WonderWoman 19.2.2016 o 23:48


A Rob sa od samej lásky vyškiera ako slniečko na hnoji.

Láska je mocná čarodejka. A Rob s Chynou sú toho dôkazom. Po dlhých mesiacoch skrývania sa a vyžierania do dvojnásobnej podoby sa Rob začal čoraz častejšie objavovať na verejnosti a to len vďaka svojej milovanej – Blac(obriariť) Chyne. Nielenže sa s ňou dobrovoľne fotí na Snapchat, ale nevadia mu ani všadeprítomní Ignácovi kolegovia z fachu, ktorí ich fotia na každom kroku. A dokonca ho vidieť so širokým úsmevom, čo je po prekonaní (?) depresie skvelý jav.

Vo štvrtok ich Ignác s chalanmi nafotili počas intímnej chvíľky, keď odchádzali od dermatológa. Ignác bude asi za ten photoshooting chcieť príplatok, lebo to bol teda hnusný pohľad. Chyna v lesklom army overale sa lepila po stále tučnom Robovi (neodsudujem obezitu, len to v tomto prípade nie je estetické) a vnucovala mu svoje umelohmotné bozky. Robovi to asi nebolo až tak úplne príjemné, vzhľadom na miliardu bleskov, ktoré to dokumentovali, ale potom v aute sa už šťastne usmieval, lebo Chyna mu jazykom pošteklila mandle a spravila 30 sekundovú dentálnu hygienu. A vlastne, čo vám to budem opisovať, nižšie nájdete video.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk