Holá Pamela Anderson vo vegánskych topánkach

pridal kara 26.2.2016 o 19:55


Pamela sa vyzliekla pre Paper magazín.

Pamela je veľká enviromentálna aktivistka a bojovníčka za práva zvierat, a tak sa snaží upútať pozornosť na túto problematiku tým, čo jej ide najlepšie – fotením sexy fotiek. Jej kolekcia vegánskych topánok, ktorú navrhla v spolupráci s francúzskou návrhárkou Amelie Pichard, je v predaji už od januára a Pamela jej naďalej robí reklamu. Už začiatkom decembra sa v reklame na svoje topánky vyzliekla a teraz to urobila znova. A ja sa nedokážem preniesť cez to, ako výborne vyzerá na 48 rokov. To bude tou zdravou vegánskou stravou. Postavu má naozaj luxusnú a nie je to len fotošopom.

Pre magazín sa ale len nefotila, aj nám porozprávala, prečo sa práve teraz rozhodla vytvoriť kolekciu vlastných vegánskych topánok: „Súcit vegánov je sexy. A chýbala mi tá zábava! Byť ženou je zábava! A mužom tiež! Žiadne pravidlá. Nie som návrhárka. Celebrity nie sú návrhári. Nemám rada slovo „celebrita“, pretože ľudia môžu byť slávni aj bez nejakého dobrého dôvodu v tejto kultúre sociálnych sietí. Ale aktivizmus je zábava.

Musíme poznať minulosť, aby sme mohli rozmýšľať nad budúcnosťou. Žijeme v raji. Polici nám hovoria, že je to OK. Médiá napíšu to, čo politici povedia. Ale nie je to OK. Musíme prevziať kontrolu, demonštrovať. Začať konať! Mať sa na pozore pred ľuďmi, ktorí sa stále opakujú. Je to trik vymývajúci mozgy, ktorý používal aj Hitler.

Všetko, čo môžeme ako ľudia a spotrebitelia urobiť, je hľadať pravdu sami za seba… Buďte vegánom, keď je to možné. Alebo aspoň jedzte menej mäsa.

Chcela som prispieť do módneho priemyslu tým, že ponúknem zábavné možnosti bez utrpenia. Mám svoju súcitnú lifestylovú značku,  Pammieslife.com, do ktorej stále niečo pridávam, no táto kolekcia topánok bola vytvorená vo Francúzsku s Amélie Pichard.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk