Cheryl Cole má nového frajera

pridal kara 28.2.2016 o 19:38


Svojho o 10 rokov mladšieho zajačika si vybrala z členov skupiny One Direction.

Dôvod šťastného úsmevu Cheryl Fernandez-Versini a toho, že jej postupne prestávajú pri chôdzi hrkotať kosti, je odhalený. Za tým všetkým stojí nový muž. A veľmi mladý muž. Po krachu manželstva jej učaroval 22 ročný Liam Payne, ktorý je členom One Direction. Rozpad manželstva síce stále nikto nepotvrdil a jej manžel sa zakaždým na instagrame bil do pŕs, že všetko je v ich vzťahu v poriadku, no vyzerá to tak, že aj blízke zdroje majú občas pravdu. Cheryl a Liam totiž po odhalení ich vzťahu v médiách pridali na instagram spoločnú fotku s popisom „happy“. A aj ich videli spolu nakupovať v potravinách, romantické.

So správami o ich vzťahu prišiel ako prvý The Sun, no už si to potvrdili aj troška dôveryhodnejšie médiá, ako napríklad People magazín. „Cheryl a Liam tvoria pár. Bolo to nečakané, ale obaja sú neskutočne šťastní. Vždy spolu veľmi dobre vychádzali a majú podobné záľuby, ale v minulosti medzi nimi nebolo nič viac. Ich vzťah sa vyvinul veľmi rýchlo v decembri po tom, čo vo finále X Factoru obaja vystupovali. Liam je šialene zamilovaný. Je to skutočné.“

Cheryl a Liam sa poznajú už pár rokov. Spoznali sa na natáčaní X Factoru, keď mal Liam iba 16 rokov a uchádzal sa o miesto v skupine One Direction. Fanynky tejto skupiny sa momentálne vo svojich detských izbičkách hádžu o zem, no ešte pred večerníčkom stihli Cheryl adresovať zopár príjemných správ na twitteri, medzi ktorými boli označenia ako ku*va, že sa má poyebať a že má zdochnúť. Zlaté detičky, ňuňu.

Touto fotkou nepriamo potvrdili svoj vzťah

Včerajší večer trávili v potravinách.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk