Taylor Swift na svadbe

pridal WonderWoman 1.3.2016 o 22:58


Veď manželstvá rovnakých pohlaví sú už povolené.

To ale samozrejme nie je prípad maximálne hetero princezničky Taylor Swift. So svojim drahým Calvinom možno budú onedlho bývať pod jednou strechou, a aj keby im to nakoniec nevydržalo, určite čoskoro opäť nájde nejakú mužskú náruč. Ale keďže medzi dvoma ženami existuje aj vec zvaná priateľstvo, nevesta po Taylorinom boku je jej najlepšia priateľka Britany Maack.

Určite si teraz hovoríte, že veď najlepšou kamoškou Taylor je Selena Gomez, alebo Karlie Kloss. To sú však tie celebritné BFF. Taylor má aj jednu úplne obyčajnú neznámu Britany, s ktorou sú kamošky od detstva. Preto bola Taylor jej hlavnou družičkou a okrem toho, že bola jediná celebrita na svadbe, všetkých dostala aj svojim dojímavým príhovorom. „Mojim obľúbeným životným zadosťučinením je to, že v mojom živote sa všetko zmenilo – okrem mňa a Britany. Bola mojim komplicom v Brownieho tábore a mojim doprovodom na Grammy. A jedna z nás vedela, že ten úžasný princ pre Britany bude chlapec, ktorý sedával vedľa mňa v triede s Lego obedárikom.“ Tým chlapcom myslela samozrejme ženícha, ktorého pozná od svojich štyroch rokov. „Prenasledoval ju a sledoval počas celej jej strednej aj vysokej školy a ich cesty sa rozišli a potom zase spojili. Bolo to tak čarovne nepredvídateľné a zároveň tak neuveriteľné súdené, presne tak, ako to pri tých najlepších milostných príbehoch býva.“ Pekne povedané, Taylor. Veď na prípravu tejto reči mala v podstate celý život, čo svoju BFF pozná.

 

 

Najlepšie kamky od detstva

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk