Kylie vs. Kylie

pridal kara 1.3.2016 o 20:31


Máme tu ďalší súdny spor.

Čo bolo skôr? Sliepka alebo vajce? V tomto duchu sa nesie problém, ktorý momentálne riešia Kylie Minogue a Kylie Jenner. A v tomto scenári je tá sliepka jednoznačne Kylie Jenner. Tá si totiž myslí, že je jediná Kylie na celom šírom svete. V auguste minulého roka teda podala žiadosť, ktorou si chcela zaistiť ochrannú známku na svoje krstné meno, aby ho nemohol nik iný využívať na reklamu. Kylie Minogue si to ale zrejme všimla až nedávno, keďže bola zamestnaná svojím novým frajerom a zásnubami, takže zareagovala až 22. februára. Vtedy podala ku Kylienej žiadosti o vytvorenie ochrannej známky námietku, v ktorej tvrdí, že schválenie jej žiadosti by zmiatlo ľudí a poškodila jej značku. Nezabudla spomenúť, že už pár ochranných známok v spojitosti s jej menom vlastní, a to: Kylie Minogue Darling, Lucky – the Kylie Minogue musical a Kylie Minogue. Agumentuje aj tým, že doménu s názvom www.kylie.com vlastní už od roku 1996. To je 20 rokov, ty malá plastiková príšera, 20 rokov. To si ešte ani nebola na svete.

Dokumenty zo súdu, ako inak, unikli do médií, a Kylie Minogue v nich hovorí aj o tom, že exhibicionizmus mladšej Kylie a jej kontroverzné príspevky na sociálnych sieťach si vyslúžili kritiku organizácie bojujúcej za práva pre invalidov a afroamerickej komunity. Jennerka je podľa nej len béčková hviezda z ich rodinnej reality šou, kde sa objavuje len ako vedľajšia postava popri jej starších sestrách. A ja s ňou môžem len súhlasiť. Jennerka ale zrejme nesúhlasí, a tak 23. februára podala novú žiadosť na jej meno, no tentokrát nie v spojitosti s reklamou, ale v spojitosti s pôsobením v zábavnom priemysle.

A nakoniec len tak pre porovnanie – Kylie Minogue v akcii vs. Kylie Jenner v akcii. Tú nadbytočnú Kylie identifikujete veľmi jednoducho.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk