Čo týždeň dal

pridal kara 2.3.2016 o 20:10


Čo zaujímavé sa udialo v životoch celebrít za posledný týždeň?

Cheryl Cole a jej nový zajačik Liam Payne sa rozhodne neskrývajú. Na Instagram zavesili ďalšiu spoločnú fotku. Oficiálne končím so snahou naučiť sa hovoriť jej Cheryl Fernandez-Versini, pretože v médiách sa objavili správy, že s týmto menom je rozhodnutá skončiť. Len ešte nie je rozhodnutá, či sa vráti k menu jej bývalého manžela – Cole, alebo k jej dievčenskému menu – Tweedy. Každopádne, jej kariére by asi pomohlo, keby si prestala každých 5 minúť meniť meno.

Gwen Stefani sa asi nebude tešiť. Jej bývalý manžel Gavin Rossdale si minulý týždeň v stredu vyrazil na obed s ich bývalou pestúnkou Mindy Mann. Tú Gwen vyrazila po tom, čo zistila, že jej tri roky preťahuje muža.

Dcéra Susan Sarandon – Eva Amurri – má tiež smolu na pestúnky. Pred troma týždňami musela vyhodiť pestúnku, ktorá jej rok a pol strážila dcéru, pretože zistila, že jej klamala v niekoľkých závažných veciach. Aké to boli už nekonkretizovala. A teraz musela po troch týždňoch vyhodiť ďalšiu pestúnku. Tá jej manželovi poslala smsku, že by je strašne sexy a vyšukala by mu mozog z hlavy a neskôr ju našli v kúpeľni, ktorá patrí k ich spálni, a domnievajú sa, že tam čuchala jeho použité spodné prádlo.

Gerard Butler je asi nevinný. Je celkom možné, že netrtkal s Ritou Orou, keďže ho Ignác v sobotu nafotil v objatí jeho priateľky Morgan Brown. Ale jeden nikdy nevie, z týchto fotiek to na mňa pôsobí ako emotívne uzmierovacie stretnutie, čiže možno boli naozaj chvíľu rozídení, a tak sa Gerard možno ulakomil aj na Ritu.

Miley Cyrus si necháva dorastať vlasy, a tak sa jej miesto kedysi peknej a momentálne škaredej, krátkovlasej a odfarbenej dievčiny rozhodla zaujať Paris Jackson – dcéra Michaela Jacksona. 17 ročná Paris si vybehla koncom minulého týždňa na kávu a fajčpauzu s kamoškou.

Beyoncé na nás už dlho nepozerala z titulky nejakého magazínu, a keďže má vonku novú hudbu, nastal čas vrátiť sa do trafík, a tak na nás strašidelne hľadí z 10. vydania Garage magazínu.

Rivali v láske? Ale kdeže, to bolo len v seriáli. V skutočnom živote sú Aidan a Mr. Big dobrí priatelia. V sobotu sa herci John Corbett a Chris Noth stretli v New Yorku na jednej akcii a takto srdečne sa zvítali.

Uplynulý víkend nebol venovaný len oceňovaniu výborných hereckých výkonov, ale aj tých zlých. Zlatú malinu za najhorší film „vyhral“ film 50 Shades of Grey. Ten zvíťazil aj ďalšej kategórii, a to najhorší ženský výkon v hlavnej úlohe. Dakota Johnson sa asi neteší. Film si ale odniesol ešte maliny aj za výkon Jamieho Dornana a aj za scenár. Za vedľajšiu úlohu si odniesol malinu Eddie Redmayne za film Jupiter Ascending a Kaley Cuoco za Wedding Ringer. V ten istý deň boli zverejnené aj ocenenia BARFTA – British Academy of Rubbish Films and Terrible Acting – ktorí zas za najhoršieho herca vyhodnotili Johnnyho Deppa v Mordecai a (čo im naša WonderWoman nikdy neodpustí) cenu za najhorší prízvuk získal Tom Hardy. 

Seriál The Big Bang Theory minulý týždeň oslavoval 200 častí. Herci si preto zašli v kompletnej zostave pokecať ku Conanovi a padla aj pusa medzi Amy a Leonardom.

Jenna Dewan Tatum zase minulý týždeň navštívila talkshow Jamesa Cordena, s ktorým si zatancovali s deťmi v úlohe choreografov.

Jimmy Kimmel zorganizoval novú edíciu Mean Tweets – tentokrát filmovú, keďže bolo tesne pred odovzdávaním Oscarov.

Jimmy mal po Oscaroch aj svoju klasickú oscarovú šou, na ktorú Ben Affleck prepašoval Matta Damona. Títo dvaja ma strašne bavia.

Ben a Jimmy nám „exkluzívne“ ukázali vymazanú scénu z Batman vs. Superman, v ktorej bol náááhodou aj Jimmy. Stobodové.

Khloé Kardashian prehovorila vo svojej šou Koktails with Khloé o známom procese s O.J. Simpsonom. Vraj si myslí, že za rakovinu jej otca môže práve tento súdny proces a stres s ním spojený. Táto téma je momentálne celkom aktuálna, keďže v Amerike beží každý utorok miniséria s názvom American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson. A ak pretrpíte pár trápnych kratučkých momentov spojených práve s jej rodinou, celkom určite sa vám oplatí pozrieť si to.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk