Carterovci na baskete

pridal WonderWoman 5.3.2016 o 8:35


Známi iluminátski manželia sa vybrali na basketbalový zápas.

Beyoncé a Jay Z majú obaja radi veľké lopty. Hlavne tú jednu oranžovú, ktorú si trojmetroví týpci driblujú po celom ihrisku, nahrávajú si a strieľajú na kôš. Skrátka Beyoncé a Jay Z milujú basketbal. V stredu večer si dali športové rande na zápase NBA v Staples Centre v Los Angeles. Hrali proti sebe Oklahoma City Thunder a domáci LA Clippers a poteším vás – vyhrali Clippers a to tesne 103:98. Ale dosť bolo športového okienka.

Nás pikoškárov predsa nezaujíma, kto dal koľko bodov, alebo kto vôbec hral. Teda ja síce basketbal milujem, ale keď si budem chcieť pozrieť zápas, tak si ho pozriem a keď budem chcieť čítať bulvár, tak pôjdem na Pikošky. Len tu totiž môžete nájsť fotky Beyoncé, ako sa tlačí chipsami značky Lays (mala klasické solené, paprikové sú lepšie), alebo Jay Z-ho, ktorý ju miesto za ruku držal počas zápasu za členok. Členok, Jay Z? Čo to v tebe evokuje, že máš potrebu jej ho na verejnosti chytať? Alebo tu nájdete Kevina Harta, ktorý sa prišiel Carterovcom slušne pozdraviť, ako sa na vychovaného komika patrí. Skrátka – u nás nájdete všetko, čo skutočne potrebujete.

 

Omnomnom, tie sú dobré

„Nie“ Nevrátim vám tú loptu, hrajte s inou!“

„Kiežby som bol aj ja taký vysoký..“

Chytačky členku

Sem sa dá dophotoshopovať len jediné

A zase členok

„Nazdar, nigga, čo ty tu, nigga?“

„Ukáž tie hodziny, to sú Brightlingy?“

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk