Posilka robí zázraky

pridal WonderWoman 7.3.2016 o 18:34


Komu patrí toto vysekané telo?

Nikdy by som si nepomyslela, že to poviem, ale Zac Efron je fakt kus. Samozrejme, len od krku dolu. A od pása dolu netuším, a ani nechcem. Zac je presne ten typ, ktorému za predpokladu, že ste single a ľahko opitá, nasadíte vrece na hlavu a… no veď viete. To o čom by som otvorene napísala až po dvadsiatej druhej.

O tom, že sa pripravuje filmové spracovanie nesmrteľného seriálu plného zarezaných červených plaviek a svalnáčov s veľkými plavákmi (to sú tie červené veci, ktoré hodia topiacemu sa a tým mu zachránia život) už viete. Pamelinu rolu C.J. si v ňom zahrá Kelly Rohrbach, no a spolu s ňou si jednu z hlavných úloh zahrá aj Zac. Podľa všetkého bude hrať postavu Matta Brodyho, toho sexy tmavovlasého plavčíka, ktorý sa mi vždy najviac páčil. A role sa teda zhostil veľmi zodpovedne. Aké iné kvality by mal predsa plavčík spĺňať, ak nie six pack  a silné nabúchané ruky, ktorými bude rozrážať vlny, aby vás zachránil? Veru veru, starý dobrý Baywatch. Seriál, v ktorom si dospievajúci chlapci, aj dospievajúce dievčatá prišli na svoje. Veď ten film možno ani nebude taký zlý…

 

Ďalší sexoš na pľaci, tento bol však sexy odjakživa

Do seba chlapci, ale bez tričiek

The Rock s Kelly

Za 12 rokov sa celkom vysekal do krásy, čo poviete?

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk