A zase sú spolu

pridal WonderWoman 10.3.2016 o 22:55


Veď prečo nie?

Toto bude nekonečný príbeh, už to vidím. Jeden mesiac spolu, potom rozchod, potom o pár dní zase spolu… až kým sa to ľuďom nezunuje. Po dramatickom rozchode spred pár dní sú Rob Kardashian a Blac Chyna opäť spolu. Rob je asi závislý od jej obrej rite, čo zrejme pramení z toho, že ženy v jeho živote mali tiež vždy zadky gigantických rozmerov. No a čo, že to sú jeho sestry.

Rob s Chynou sa v utorok vrátili späť do Los Angeles, po víkende, počas ktorého táto (fakt ju tak volajú) modelka usilovne pracovala. Rob za ňou v pondelok uháňal do Atlanty, lebo veď čo by neurobil pre to, aby boli spolu. Nie som si však istá, či jeho nadšenie zdieľala aj Chyna, ktorá sa cestou z letiska snažila ukryť pod hnusnou chlpatou dekou. Možno si však len zakrývala čerstvo napichané pery, alebo si chránila nos pred smradom ako my pri prechádzaní cez Hlavnú stanicu. Každopádne, Rob na svojom Instagrame vysvetlil, ako sa veci majú a prečo si vymazal všetky ich spoločné fotky. „Chy a ja nie sme rozídení, iba sme cítili, že pre náš vzťah bude oveľa zdravšie, keď si necháme viac vecí pre seba. Je nemožné mať šťastný vzťah pri toľkej negativite médií a ľudí z vonka a ocenili by sme, keby to každý rešpektoval.“ Akože, nič v zlom, Rob, ale to nie je negativita, ale zdravý rozum, ktorý sa zastavuje pri pohľade na teba a to silikónové monštrum. Ale chápem, srdcu proste nerozkážeš…

Zaľúbenci (?) na letisku

Rob si nacvičuje predohru na večer

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk