Koniec celibátu!

pridal kara 12.3.2016 o 19:34


Ciara a Russell Wilson sa zasnúbili.

Ubehol už približne rok, odkedy spolu Ciara a Russell začali randiť. Ciara bola v tom čase len pár mesiacov slobodná a mala doma niekoľkomesačné bábätko s rapperom Future, ktorý má problém s jej novým vzťahom a s tým, že Russell sa stretáva s ich synom. Týmto správam sa teda asi nepoteší.

Ciarine panenstvo je síce už dávno preč, no napriek tomu sa rozhodli, že chcú, aby bol ich vzťah pred svadbou nepoškvrnený sexom, a tak držali celibát. S týmto čudným nápadom prišiel dokonca Russell a bolo to po tom, čo k nemu údajne prehovoril Boh a povedal mu, že to majú urobiť tak, ako to urobil Ježiš. Ubehol už rok, ruka ho už asi bolí a potrebuje byť pri sile kvôli kariére v americkom futbale, takže sa rozhodol, že nastal čas s celibátom skoncovať a zorganizovať svadbu. A tak pokľakol s prsteňom a Ciara povedala áno. Včera sa o tieto radostné správy podelil na svojom instagrame krátkym videom, v ktorom bola vidieť aj radujúca sa Ciara s jej obrovským prsteňom.

Jej hovorca prezradil, že po parížskom Fashion Weeku ju Russell prekvapil dovolenkou na Seychelách, kde ju na súkromnej pláži neskôr aj požiadal o ruku. Ubytovaní sú v luxusnom rezorte North Island, v ktorom trávili medové týždne Kate Middleton a princ William.



Zaradené pod: Ciara, Kto s kým, OMG!, svadba




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk