Kristen Stewart má novú frajerku

pridal WonderWoman 14.3.2016 o 22:54


A veľmi sympatickú.

O Kristen sme naposledy písali v súvislosti s jej novým filmom, v ktorom si vymieňa slinky s Nicholasom Houltom. Už vtedy som mala silný pocit, že ona a Alicia už netvoria pár a ako to už býva – mala som pravdu. Kristen ale nepresedlala späť na chlapov, ale našla si novú sympatickú frajerku. Je ňou žienka, ktorá si umelecky hovorí Soko. Vlastným menom Stéphanie Sokolinski je tridsaťročná speváčka, hudobníčka a herečka a navyše je to aj rodená Francúzka. Dobrý výber, Kristen.

Keďže Francúzi sú známi romantici, Soko čakala v nedeľu Kristen na letisku v Paríži s kyticou ruží a širokým úsmevom na tvári. Skeptici by mohli tvrdiť, že predsa o nič nejde, že medzi kamoškami je normálne, že sa vzájomne vítajú na letisku s kvetmi. Soko nám už ale dala nápovedu v podobe fotky na svojom Instagrame, kde smutne hľadí do objektívu, lebo jej chýba špeciálna dáma. Fotku nazvala „FaceTime romanca“ a pridala popis: „Trávim každú minútu svojich dní a nocí milovaním ju na diaľku.“ Ako krásne romanticky povedané. No a dnes už sa tieto dve hrdličky netajili svojou láskou, keď sa prechádzali po uliciach Paríža ruka v ruke. Kristen si unavene opierala hlavu o jej plece a Ignác to všetko fotil, chrúmajúc bagetu a naprávajúc si elegantný baret.  Voila.

 

Hrdličky začiatkom mesiaca v Los Angeles

Hrdličky dnes

Sympoška Soko

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk