Bieber apokalypsa

pridal WonderWoman 14.3.2016 o 0:37


Pozor,  Justin prichádza!

Justin Bieber odštartoval minulý týždeň svoje svetové turné a v Seattle-i predviedol riadnu showku. Teda, aspoň v očiach jeho fanúšičiek, my ostatní sa môžeme len znechutene pozerať. Justin totiž robil na pódiu samé nechutné veci, inšpirované zrejme niektorými svojimi speváckymi kolegyňami.

Najprv totiž omakával jednu zo svojich tanečníčok, potom spieval v daždi a vyzliekol sa (pri čom ukázal aj chlpaté pazuchy) a nakoniec skákal saltá jedna radosť. To samozrejme normálne nespadá do kategórie nechutností, ale v jeho prípade by mohol aj zachraňovať mačiatko zo stromu, a chcelo by sa mi z neho grcať. Tiež som si mala možnosť prvýkrát v živote prezrieť jeho tetovania a musím konštatovať, že sú dosť zlé. Ako napríklad názov jeho nového albumu Purpose nad pupkom. Tomu hovorím product placement ako má byť! No a aby toho ešte nebolo málo, tak sa Justin mentálne vrátil do svojej puberty a nechal si prepichnúť nos. Takže, keď predtým vyzeral ako škaredá lesbička, po tomto už to bude každému jasné.

 

Trošku soft porna cez oblečko

Ťažký mfp výraz

Saltá

 

 

Tento trpiteľský výraz mu ide najlepšie.

 Spomínaný piercing v nose

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk