Lindsay Lohan zbalila milionára

pridal kara 16.3.2016 o 21:46


Lindsay je šťastne zadaná.

Minulý rok apríli v rozhovore pre Wonderland magazín povedala, že by nechcela chlapa zo šoubiznisu, ale skôr nejakého podnikateľa. A to sa jej aj podarilo. Svoju lásku k nemu deklaruje fotkami na instagrame, no až teraz sa médiám podarilo zistiť o koho ide. 29 ročná Lindsay si nabalila 22 ročného ruského milionára Egora Tarabasova. Ten síce podniká, no ťažko za vodou je hlavne kvôli svojím rodičom, ktorí v Rusku podnikajú s realitami.

Podľa TMZ tvoria oficiálne pár len od Vianoc, no Lindsay už prehovorila aj pre denník The Sun a povedala, že sú spolu asi sedem mesiacov, že je to skvelý chlap a že je veľmi šťastná. Dodala ešte, že sa spoznali v lete. Spoznať sa mali vraj v Londýne, kde Lindsay momentálne žije. A žije sa jej tam vraj veľmi dobre. Pre The Sun povedala aj to, že konečne na ňu nie je vyvíjaný taký tlak zo strany médií, ktoré z nej robia zlý príklad. Nové prostredie a nový chlap jej očividne prospievajú, snáď jej to vydrží.

Lindsay a Egor







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk