Mariah Carey a jej dvojičky

pridal kara 21.3.2016 o 18:30


A výnimočne nemyslím cecky, ale jej deti.

Veď kto už by chcel vidieť Marišine cecky. Aj keď jeden nikdy nevie, musím povedať, že v poslednom čase vyzerá fakt dobre. Jej deti sú na tom o čosi horšie. Ale to je len môj subjektívny pohľad bejbyhejtera. Objektívne ale môžem povedať to, že ich mamine láska jednoznačne prospieva.

Mariah sa momentálne nachádza v Anglicku kvôli turné. V sobotu večer sa ale rozhodla dať si pauzu od pracovných povinností a vzala svoje 4 ročné dvojičky Moroccana a Monroe do hračkárstva. A keďže je neskutočná uhorková sezóna, tak si tento nákupný rodinný výjazd našiel miesto aj na pikoškách. Slávne hračkárstvo Hamleys otvorilo po záverečnej len pre Marišu a jej deti. A pre jej dvesto asistentov. Tí mali úlohy starostlivo prerozdelené – každé dieťa priniesol do hračkárstva jeden, ďalší nakupoval, ďalší dvaja niesli tašky a tak ďalej, viete si to predstaviť. Pol miliardy na účte robí zázraky, a tak ich všetci obskakovali. A keďže Mariah nemusela niesť deti a ani tašky, ruky mala voľné a mohla nimi rozhadzovať a nenápadne sa chváliť obrovským snubákom.

Mariah ukazovala prsteň a dávala tým Ignácovi jasne najavo, že už je zadaná

Poskok číslo 52

Poskok číslo 71 a poskok číslo 104







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk