Mala to byť reklama na šperky

pridal kara 23.3.2016 o 20:15


No kvôli ceckom Emily Ratajkowski si ich nikto ani nevšimne.

Pretieklo už veľa vody, odkedy Emily ukázala prvýkrát cecky. Tými sa preslávila vo videoklipe Robina Thicka – Blurred Lines, ktorý uzrel svetlo sveta už pred troma rokmi. A čuduj sa svete, o Emily a o jej cecky (teda asi hlavne o tie) je stále záujem. Mňa to teda celkom prekvapuje, takúto dlhú kariéru som jej netipovala.

Medzi svoje najnovšie kariérne úspechy si môže zaznačiť aj kampaň na šperky dizajnérky Jacquie Aicha. Tá si zvolila Emily do reklamy na svoju jarnú kolekciu. Akurát škoda, že to asi nebolo to najmúdrejšie marketingové rozhodnutie. Emily totiž vyzliekli, a tak nikoho nezaujímajú nejaké šperky. Väčšina ľudí si na fotkách šperky asi ani nevšimne. Mužom totiž pri pohľade na ne už pracuje fantázia, zatiaľ čo ženy rozmýšľajú nad tým, prečo aj ony nemajú také dokonalé prsia. Ale Emily nie je celá dokonalá. Má strašne škaredý pupok. Hneď sa cítim lepšie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk