Záchranca Zayn Malik

pridal WonderWoman 27.3.2016 o 21:58


Doobeda frajerka, poobede fanúšička.

Akýkoľvek sexuálny podtón predchádzajúca veta má, odmyslite si ho. Zayn síce môže na prvý pohľad pôsobiť ako nadržaný úchyl, ale na verejnosti sa prejavuje ako skutočný gentleman. Akokoľvek mi je nesympatický a akokoľvek môžem nechápať, čo na ňom Gigi vidí, musím mu pripísať bezvýznamný kredit za jeho záchranárske pudy a slušnosť. Je to niečo, čo by malo byť samozrejmosťou, ale žiaľ, v dnešnom svete sa už slušnosť pomaly vytráca. Veď to viete aj sami.

Takže aký je ten prejav gentlemanstva a slušnosti, ktoré ma nútia nezhadzovať aspoň pre tentokrát Zayna a naopak – pochváliť ho? V piatok vychádzali s Gigi z hotela, v ktorom boli v tom čase ubytovaní a cestou k autu sa na nich vrhli (až príliš) nadšení fanúšikovia. Vrhali sa hlavne po Gigi, ale Zayn neváhal, postavil sa pred ňou, chytil ju za ruku a bezpečne odviedol k autu. Ok, na tomto nič prevratné nie je, asi by to tak spravil každý frajer, ktorý nechce, aby jeho milovaná skončila udupaná pološialenými fans. Ale s večerom toho istého dňa prišiel aj hodnotnejší čin a to záchrana nešikovnej fanúšičky. S Gigi boli na párty pri príležitosti vydania jeho nového albumu a ako si tak vykračovali z podniku, jedna nešťastná dievčina pri snahe odfotiť ich zakopla a spadla na zem. Trapas ako sviňa sa obratom zmenil na najkrajšie dve minúty v doterajšom živote tejto slečny, lebo Zayn ju okamžite chytil a vytiahol zo zeme hore. Ale keďže neposiluje, musela mu trošku so zdvíhaním pomôcť aj Gigi. Fanúšička si ho popri tom stihla omakať a predpokladám, že najbližších pár mesiacov si neumyje ruky a mikina, ktorú mala na sebe, už visí zarámovaná na stene. Alebo s ňou skôr každý večer spí, pričom predtým uskutoční čuchací rituál a hladí si ňou líce. Šťastné nešikovní dievča.

Potom že sa na ňu vrhali, keď si dala také tričko

„Poď tuto, neboj sa“

Ochranárska ruka na chrbte

A tu už máme párty párik

A nešikovnú fanúšičku

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk