Ako vyzerá ráno Jennifer Aniston

pridal kara 28.3.2016 o 19:24


Jennifer sa podelila o svoju rannú rutinu.

47 ročná Jennifer prezradila pre Well and Good, ako vyzerá jej každodenná ranná rutina a ako sa udržiava v kondícii. Keď pracuje, jej ráno sa začína dosť skoro – vstáva už okolo pol piatej. Keď nepracuje, pospí si aj do ôsmej alebo do deviatej, pretože zvykne byť dlho hore. Svoje ráno začína šálkou horúcej vody s citrónom. Potom si ide umyť tvár. Používa len mydlo a vodu, no nezabudne sa nakrémovať hydratačným krémom s ochranným faktorom. „Nikdy sa s týmito vecami príliš nezdržujem, musí to byť čo najrýchlejšie a najjednoduchšie. A keď natáčam, nemám čas pokojne sa chystať, takže to zvyknem urýchliť.“

Nasleduje dvadsať minútová meditácia. Aj keď nemá čas, aspoň desať minúť si nájde vždy. A potom raňajky – Jennifer zvykne raňajkovať smoothie, do ktorého si dá proteín, banány, čučoriedky, stéviu, mix šalátových listov, maca prášok a trocha kakaa. A keď nemá smoothie, dá si toast so strateným vajíčkom a avokádom alebo cereálie s mandľovým mliekom a banánom.

A chvíľu po raňajkách nasleduje cvičenie. Áno, každý deň. Jennifer má vlastnú trénerku, s ktorou majú pol hodinu spinningu a 40 minút jogy. Toto ale Jennifer nestačí, a tak hneď potom ešte zájde do posilky, kde robí buď silové cvičenia, alebo ide na bežiaci pás alebo orbitrek. Kľúčom k jej peknej postave je hlavne to, že v posilke to strieda, takže telo si len tak ľahko nezvykne.

Takto si Jennifer zvykne chystať ranné smoothie:

A keď nechce smoothie, dá si takýto fajnový toast (reálna foto od Jen, ktorú zozdieľala na instagrame svojej značky Living Proof):







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk