Diéta podľa Blac Chyny

pridal kara 28.3.2016 o 17:52


Rob Kardashian sa naďalej scvrkáva. 

Ubehli dva týždne, odkedy sme tu naposledy mali Robove fotky, a ja musím poznamenať, že ďalšie zníženie váhy je veľmi viditeľné. Roba minulý týždeň nafotili paparazzovia v Los Angeles, keď zobral syna svojej milovanej do hračkárstva. Podľa zdrojov už schudol údajne vyše 25 kíl a pokračuje ďalej. A výsledok je určite vidieť. Nech je Blac aká chce, vyzerá to tak, že pri nej muži ožívajú a kvitnú, zatiaľ čo Kardashianky všetkých svojich mužov vždy úspešne zlikvidujú. Má na to skrátka nejaký tajný recept. A ten má rozhodne svoju cenu.

Tej si je Blac vedomá, a tak podľa TMZ pýta od produkcie Keeping Up With The Kardashians pekný guľatý (skoro ako jej riť) melónik za to, že sa objaví v tejto rodinnej reality šou Klanu Kuriev. Má to ale ešte jeden háčik – nechce byť viazaná žiadnou exkluzívnou zmluvou, pretože s Robom už pracujú na vlastnej reality šou. Lebo tých asi nikdy nie je málo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk