Tu máš, Justin

pridal WonderWoman 27.3.2016 o 23:55


To je za to, že zase otŕčaš riť!

Už ma to fakt vytočilo. V kľude raňajkujem, zhodou okolností vajíčka a scrollujem stránky zahraničného bulváru, keď tu na mňa z ničoho nič, bez varovania, vyskočí Justinova holá riť. Tak som aspoň imaginárne zobrala jedno vajíčko a hodila ho do imaginárneho Justina. Aspoň trošku sa mi uľavilo. Ale fakt iba trošku.

Justin sa už s pohľadom na jeho hambatú zadnicu podelil v lete a čo je horšie, o pár mesiacov neskôr aj s pohľadom na svoj falus. Ak ste z toho neboli aspoň tak nadšení ako jeho otec tak iste chápete, že som mala za to, že už stačilo. Dosť bolo nahoty v Justinovom prevedení. Máme tu iné mužské zadky, ktoré vyslovene chceme vidieť. Však, Tom a Loki? V sobotu si ale Justin povedal, že jeho zadku nie je nikdy dosť a postol na svoj Instagram inkriminovanú fotku. Vstupuje na nej do jazera niekde v horách a ja len márne dúfam, že je to jazero Loch Ness. Justin sa zrejme psychicky ukľudňuje v lone prírody po jeho poslednom depkárčení a zbiera sily na najbližší koncert, ktorý odohrá v pondelok v San Diegu. Je možné, že tou fotkou naznačuje svoje spirituálne splynutie s prírodou. Alebo ako napísal niekto v komentároch pod fotkou, iba tým odkazuje hejterom: polibte mi prdel. Neviem, čo z toho je horšie.

Tu to máte

S vankúšom pod holým nebom

Lesný kamoš

Lovenie zlatej rybky

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk