Čo sa stane, keď Kardashianky vlezú do kostola?

pridal kara 30.3.2016 o 18:14


Nanešťastie, vôbec nič. Žiadne blesky do nich neudreli.

Affleckovci nie sú jediná rodina, ktorá sa v túto sviatočnú nedeľu vybrala do kostola. A aj keď to u nich bolo troška divadielko a hranie sa na dokonalú rodinu, tá pravá šou prišla až s Kardashiankami. Tých je totiž v rodine milión, a aj keď túto návštevu kostola polka rodiny vynechala, stále ich bolo habadej. Bielemu dress kódu z minulého roka ostali verné len Khloé a Kourtney, ktoré sa z nejakých mne neznámych príčin domnievajú, že priesvitné tričko, cez ktoré vidno podprsenku, je vhodné na návštevu kostola.

Khloé zobrala aj Lamara, ktorý mal ešte pred pár mesiacmi smrť na jazyku. Darí sa mu ale čoraz lepšie, a tak tento rodinný výlet nevynechal. Kourtney svojho bývalého Scotta nechala doma, ale ich tri spoločné deti vzala so sebou. S Penelope a Masonom jej pomáhali Khloé a Lamar, malého Reigna niesla na rukách ona sama. Neskôr jej ho na chvíľu podržala aj babka Kris Jenner, ktorá so sebou vzala aj svojho frajera Coreyho Gamblea. Ten ako správny gentleman pomáhal jej mame Mary Jo. Kylie, Tyga a jeho syn tentoraz návštevu kostola vynechali. Asi sa báli, že tam príde aj Rob s Blac Chynou. No neprišli ani oni dvaja. Dokonca chýbala aj Kim, a to je už čo povedať. So svojimi staršími sestrami a mamou prišla už len Kendall.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk