Janice Dickinson má rakovinu

pridal kara 30.3.2016 o 17:48


Svoju diagnózu prezradila v exkluzívnom videu pre Daily Mail.

Bývalá supermodelka Janice sa len pred dvoma týždňami dozvedela zlú správu – má rakovinu prsníka. Začiatkom marca bola na preventívnej lekárskej prehliadke, kde jej lekár našiel nádor o veľkosti hrášku. Hrčku už raz v prsníku mala – bolo to pred necelými dvoma rokmi, keď si dávala opravovať svoje 30 ročné implantáty. Tie sa majú meniť približne každých 10 rokov, no jej zanedbanie vtedy spôsobilo okrem dotrhania implantátov aj v nezhubnú hrčku. Tentokrát také šťastie nemala a lekár jej zavolal so zlými správami.

Pre Daily Mail natočila video, v ktorom hovorí o svojej diagnóze. Priznáva, že sa jej najskôr zmocnil strach. Nie kvôli nej, ale hlavne kvôli jej dvom deťom. Janice je ale odhodlaná bojovať a chorobu prekonať. Celý jej boj bude dokumentovať reality šou The Doctors, ktorá štartuje už šiesteho apríla. Janice teda po diagnóze nestrácala čas a rozhodla sa vytĺcť z toho čo najviac. Reality šou bude dokumentovať jej návštevy lekárov a celý priebeh liečby. Držíme palce!

Janice a jej snúbenec Dr. Robert Gerner, ktorého si vezme toto leto







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk