Utešiteľka Kendall

pridal WonderWoman 31.3.2016 o 21:58


Koho to tam stíska v náručí?

Kendall je rozhodne najnormálnejšia z Klanu Kuriev a určite aj najobľúbenejšia členka tejto najviac hejtovanej rodiny pod slnkom. Pravdepodobne jej na obľúbenosti pridá aj najnovší incident, ktorý sa odohral v utorok v New Yorku. Kendall dokázala, že má dobré srdce, ochranárske pudy a vzťah k deťom. Skrátka všetko, čo jej matke Kris chýba.

Keď Kendall spolu so svojou kamoškou Hailey Baldwin vychádzali zo zverimexu, pred obchodom ich už čakal zástup fanúšikov s mobilmi v rukách. Foťáky cvakali a dav sa zúrivo snažil dostať čo najbližšie ku Kendall a spraviť si tak čo najlepší záber. Osobne nechápem, na čo im tie fotky budú, ale v poriadku. Na tejto situácii by nebolo nič neobvyklé, keby v tom dave nebol aj malý chlapec, ktorého matka mala tak zúfalú potrebu vyfotiť si celebritu, že kašlala na svojho syna a nechala ho takmer udupať davom. Ako sa totiž všetci tí ľudia hlava – nehlava predierali ku Kendall, zhodili ho na zem. Chlapca to dosť nasr*lo a začal rumázgať. Kendall k nemu ale ihneď pribehla, pýtala sa ho, či je v poriadku a snažila sa ho utešiť objatím. Malému to bolo ale srdečne jedno, podľa mňa v duchu preklínal aj ju, lebo nebyť jej, nezažil by takýto trapas. Dojala ma však jeho mater, ktorá namiesto toho, aby ho utešila, stajlovala ho na fotku s Kendall. Matka roka, môže si s Kris podať ruku.

 

 Tu je celý incident na videu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk