Adam a Behati hľadajú dom

pridal WonderWoman 31.3.2016 o 0:21


Veď ich bude o pár mesiacov o jedného viac.

O tom, že Behati s Adamom sa stanú rodičmi vieme už tri týždne. Ignác poctivo stalkroval a konečne sa mu podarilo vymáknuť ich a pofotiť pomaly rastúce bruško obľúbenej anjelice. Teraz je nasadený na tehotnú Candice, takže čoskoro očakávajte aj jej fotky, inak bude mať náš fotografko prúser.

Behati s Adamom sa v utorok vybrali na nákupy v Beverly Hills, lebo klasický veľký víkendový nákup vymenili za intenzívne hľadanie nového domu. Budú predsa potrebovať viac priestoru a určite sa tešia hlavne na zariaďovanie detskej izbičky. Som zvedavá, ako bude ich nový dom vyzerať, keďže sa orientovali hlavne na tie multi – miliónové v luxusnej štvrti Pacific Palisades. Pri obhliadkach im asistoval aj ich realiťák, tak je možné, že už prešli do úzkeho výberu. Na tomto manželskom páriku je mi sympatické, že pôsobia ako úplne normálni ľudia, ktorí sa nepotrebujú na nič hrať a dávať každému najavo, akí sú slávni. Dúfam, že v rovnakom duchu budú vychovávať aj svojho potomka a už netrpezlivo čakám na informáciu, či to bude chlapček, alebo dievčatko. Môj tip je dievčatko.

 

Víkendové behanie po obhliadkach

Utorkové nákupy

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk