Bella Hadid sa jaší vo vlnách

pridal WonderWoman 3.4.2016 o 21:59


A jej frajer Weeknd sa asi bude hnevať.

Teda aspoň za predpokladu, že je čo i len trošku žiarlivý. Ale nie tak choro a paranoidne, tak normálne zdravo. Lebo krásna Bella sa jašila s partičkou kamošov a obzvlášť s jedným sa jašila tak nejak najviac. Aj keď úplne nevinne.

Obľúbenú dovolenkovú destináciu celebrít – ostrov St. Barts, navštívila aj Bella a jej kamarátska tlupa. V sobotu sa zabávali ako sa na mladých bezstarostných ľudí patrí. Deň plný smiechu na mori sa niesol v znamení skákania do vĺn a vzájomného hádzania sa do mora. Teda, podľa fotiek od Ignáca to vyzerá, že len Bellu hádzal do vody jeden z jej kamarátov, ktorého predtým ona so širokým úsmevom chytala za ruku. Jasné, na takýchto kamarátskych prejavoch nič nie je a šlo iba o blbnutie vo vode, ale… kde bol v tom čase Ananás The Weeknd? Prečo sa nejašil spolu s nimi, alebo prečo nevzal Bellu na romantickú dofču vo dvojici? A keď uvidí tieto fotky, nebude mu vadiť, že jeho frajerku obchytkáva nejaký jej blízky priateľ? Osobne si myslím, že to má na háku a že s Bellou je skôr z nudy ako z čistej lásky. Neviem prečo, ale od začiatku mám ten dojem. A Belle by to určite viac pristalo s tým veselým týpkom ako s flegmatickým Weekendom. Veď čas ukáže.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk