Zaľúbená Eva Longoria

pridal WonderWoman 5.4.2016 o 21:58


Nevie sa odtrhnúť od svojho snúbenca.

V Madride bolo v nedeľu horúco. Jeden zaľúbený párik sa tam totiž po sebe vešal a naplno si dokazoval svoju lásku. Sebe, okolitému svetu a Ignácovi. Dokonca by som si mohla vymyslieť historku o tom, ako Ignáca v Madride zabásli za držanie ľahkých drog (čo si budeme nahovárať, pri svojej práci to občas Ignác potrebuje). Fotky totiž nafotil spoza mreží, ale keďže je maximálne opatrný, nikto ho nikdy pri požívaní omamných látok nepristihol. Môžete byť teda v kľude, neprídeme o nášho jediného dvorného fotografa.

Takže celkom triezvy Ignác nafotil Evičku a jej snúbenca Joseho Bastona, ako sa pusinkujú v uliciach španielskeho hlavného mesta. Hlavne ona nezaprela svoj temperament, keď sa s nohou ovinutou okolo Joseho tela snažila rozdať mu čo najviac bozkov. Jose ju požiadal o ruku iba v decembri, takže to pozásnubové nadšenie je ešte pomerne čerstvé. Treba len veriť, že im to vydrží aj po svadbe a z Evičky sa nestane opäť zúfalá manželka.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk