Maminy na nákupoch

pridal WonderWoman 6.4.2016 o 21:59


Ani nevyzerajú ako sexy supermodelky, čo?

Ako zas nie, že by neboli pekné aj zahalené a v civile, to rozhodne nie. Budúca mamička Behati Prinsloo a mama trojročnej dcérky Lily Aldridge vyzerajú výborne aj mimo predvádzacieho móla. Je pravda, že v luxusnom Victoria´s Secret prádielku je na ne krajší pohľad, ale ten sa nám v prípade Behati tak skoro nenaskytne. Za to môžeme obdivovať jej pomaly ale iste rastúce bruško a pozornému oku neunikne ani to, že si nedala podprsenku.

V utorok si vybehli Behati s kamoškou a kolegyňou Lily na nákupy detského oblečenia. Ignác ich nafotil v Los Angeles, kde navštívili obchodík Bel Bambini. Lily ako dobrá kamoška nenechala čerstvú tehulku Behati v štichu a trpezlivo s ňou absolvovala tieto pre Ignáca nezáživné nákupy. Ignác je bezdetný starý mládenec a toto fotenie bolo pre neho čistá nuda, ale sľúbili sme mu za odmenu exkluzívne miesto v prvej rade na najbližšej Victoria´s Secret prehliadke, tak to nejak prekusol. Veď čo by chlap neurobil pre cecky.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk