Jake Gyllenhaal bol tajne zaľúbený do Jennifer Aniston

pridal WonderWoman 8.4.2016 o 18:06


Vidíte ten pohľad?

Poviem vám, že by som chcela byť tajnou láskou mladého Jake-a Gyllenhaal-a. Je pravda, že vo svojich pubertálnych časoch nebol veľmi príťažlivý, ale našťastie z toho vyrástol a je z neho dosť sexy chlapík. Rovnako ako mnohí z vás, aj on vyrástol na Priateľoch a bola to Rachel, do ktorej sa už vtedy zapozeral. To je tá romantická verzia, inak povedané (a stále slušne), bola objektom jeho autoerotických chvíľ.

Teraz po rokoch priznal pre People magazín, že bol do Jennifer platonicky zamilovaný a že spolupracovať s ňou nebolo vôbec jednoduché. V roku 2002 spolu totiž natočili film The Good Girl, kde navyše Jake hral jej mladého milenca. Mal vtedy čerstvých 22, zatiaľ čo Jenn mala 33. Muselo to byť pre neho veľmi príjemné natáčanie, ale zároveň si dokážem predstaviť, ako pri ňom chudáčik emočne trpel. Bozkávať ženu o ktorej vedel, že ju nemôže mať… Jennifer bola totiž v tom čase vydatá za Brada Pitta a povedzme si úprimne – kto môže súperiť s Bradom Pittom? Keďže to s ním ale dopadlo tak ako dopadlo, Jennifer môže teraz ľutovať, že si s vtedy mladým zajačikom Jake-om trošku nezašpásovala. Lebo pohľad, akým sa na neho pozerala, mi naznačuje, že by si aj dala povedať…

Jake a Jenn v roku 2003

Scéna z filmu The Good Girl

A spoločne na červenom koberci

Vzájomné sympatie tam sú

Veľa nechýbalo…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk