Budú padať hviezdy

pridal zoe 9.4.2016 o 20:48


Dnes v noci začal opäť fúkať vietor od východu (to akože ja).  A síce vám nemôžem sľúbiť, že sa vám táto predpoveď bude páčiť, môžem sľúbiť, že dnes uvidíte padnúť hviezdy na hubu…

Hneď na začiatok je dobré si povedať, že aspoň raz každý musí spadnúť na hubu. Ja som prednedávnom tiež tak akosi zakopla o strašnú hovadinu, čo mohlo spôsobiť dočasný čiastočný úhyn môjho fištrónu. Lebo niekedy sa vám jednoducho udeje bohapustý bulšit. Alebo hneď niekoľko naraz. Dôležité je však nebyť sračka. Utrieť sopeľ a nájsť svoju hybnú silu. Taká Madonna napríklad. Ona čerpá mladosť krokov z krvi mladých panien. Britney Spears sa udržiava v kondičke tým, že rada j*be dáždnikom do felície. Angelina Jolie zbiera pestrofarebné deti. A Lindsay Lohan sa vždy môže nadýchať svojho čarovného hop-šup prášku. Každý máme niečo svoje.

Ja momentálne nachádzam perverznú radosť zo sledovania toho, ako na hubu padajú iní. Čiastočne aj preto, že to akurát nie som práve ja, kto olízal chodník a toto vedomie ma chvíľku hreje v hornej ľavej oblasti hrudníka.

Tak napríklad ten holobriadok Justin Bieber sa v stredu takto vydrbal na pódiu počas svojej piesne Sorry:

A takto kreatívne zakončila svoj pád speváčka Demi Lovato hneď deň potom:

Justin Bieber si prednedávnom odniesol ocenenie za mužského umelca roka na udeľovaní cien iHeart Radio Music Awards. Ocenenie však prišla vyzdvihnúť bývala lesbická partnerka Lindsay Lohanovej, Samantha Ronson.

Demi Lovato na iHeart Radio Awards v geometrickom útvare úbore.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk