Nepoučiteľná Cheryl Cole

pridal kara 11.4.2016 o 21:22


Cheryl a jej o desať rokov mladší zajačik z One Direction spolu už bývajú.

Po necelých dvoch mesiacoch. A ja nemám slov. Chápem, že si chce Cheryl po rozpade manželstva možno troška užiť, ale mám pocit, že od tohto vzťahu očakáva čosi viac, než len dobrý sex s výkonným mladíkom. A možno by sa mohla troška zamyslieť. Do manželstva sa v roku 2014 vrhla po hlave len po trojmesačnom vzťahu a teraz sa opäť opakuje podobný scenár. Nejde síce o svadbu, ale s Liamom Payneom sa rozhodli, že po necelých dvoch mesiacoch randenia je výborný nápad ísť spolu bývať. Blízky zdroj síce tvrdí, že spolu chodia už 5 mesiacov, ale veľmi neverím tomu, že by ich médiá neodhalili skôr.

Zaľúbené hrdličky sa rozhodli pre bývanie v Los Angeles. Cheryl sa zanedlho bude musieť vrátiť do Anglicka kvôli pracovným povinnostiam, a tak sa im toto zdalo ako najrozumnejšie riešenie, aby spolu strávili čo najviac času. Ako porotkyňa v X Factore síce skončila, ale dôvodom bolo práve to, že sa chce venovať opäť tvoreniu novej hudby, takže zrejme práve hudba je tým dôvodom, pre ktorý sa plánuje čoskoro vrátiť do Anglicka. Ktovie, či tento čerstvý vzťah prežije takú vzdialenosť. Podľa blízkeho zdroja sú ale šialene zamilovaní a každým dňom je to medzi nimi vážnejšie. Cheryl si vraj vie predstaviť aj to, že Liam sa stane otcom jej detí. Ách, Cheryl… Ty sa tuším nikdy nepoučíš. Snáď sa ukáže, že som len zbytočne skeptická a toto nebude už tretím jej vzťahom v poradí, ktorý sa neskončí práve najlepšie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk