Vycicaná Kristen Stewart

pridal WonderWoman 12.4.2016 o 21:58


Kto alebo čo ju takto vycicalo z podoby?

Nechcem byť za hejtera (alebo možno aj chcem), ale pre Kristen zrejme neplatí, že zaľúbený človek len tak žiari. Naopak, odkedy má novú frajerku, ide to s ňou vizuálne dolu vodou. Najskôr som si myslela, že pri sympatickej Soko trošku pookreje, ale žiaľ, nestalo sa tak. Okrem mastnej hlavy a palcových nechutností sa rozhodla prefarbiť na blond a definitívne zahodiť korektor pod oči. A to nemala robiť.

V nedeľu večer ju Ignác zastihol spolu so Soko na letisku v Los Angeles a celý prestrašený mi volal. Vraj podľa neho má Kristen buď nejakú vážnu chorobu, alebo začala užívať drogy. Snažila som sa ho ukľudniť a vysvetliť mu, že každý z nás môže mať zlý deň a Kristen beztak kašle na to, ako vyzerá, ale keď mi poslal fotky, trošku to vydesilo aj mňa. Včera už ale našťastie Kristen vyzerala zdravšie lepšie, keď sa v New Yorku vybrali so Soko na prechádzku a uloviť nejaké jedlo. Čo nespravia umyté vlasy a slnečné okuliare? Hotové zázraky.

Blonďavý zombie s láskou na letisku

New York-ský vzduch Kristen prospel

Takto vyzerala s blond vlasmi kedysi. Sladká minulosť…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk