Grécke bohyne

pridal WonderWoman 13.4.2016 o 21:35


Si práve robia selfie.

Dnes sa prenesieme do antického Grécka, konkrétne na Olymp – sídlo bohov, kde sa lenivo povaľujú dve grécke bohyne. Svetlovlasá Afrodita – bohyňa lásky a tmavovlasá Artemis – bohyňa lovu. Afrodita svojou krásou vyráža dych a Artemis uloví každého smrteľníka, na ktorého sa čo i len pozrie. Lebo sú doslova nadpozemsky krásne.

A teraz späť do reality. Afrodita a Artemis, čiže Rosie Huntington-Whiteley a Lily Aldridge, mali v pondelok photoshooting v Malibu na spôsob antickej fresky. Odeté v biely tógach pózovali aj napriek nepriaznivým poveternostným podmienkam, ktoré im rozfúkavali dokonale upravené vlasy. Hold, smola, prírodu nezastavíš. Napriek tomu si obe fotenie užili a ešte viac to vlastné, selfíčkovské. Lebo je jedno, že ich celý život fotia profi fotografi, najlepšie fotky si aj tak spravia samé na svojich šestkových iphonoch. Ach, tie supermodelky…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk