Cecky na dobrú noc

pridal L 14.4.2016 o 20:45


Ktorá celebritka zobrala Janku a Danku na prechádzku?

Ak ste si podľa vlasov skúsili tipnúť, že to vyzerá na Jessicu Simpson, trafili ste sa. Tá sa začiatkom apríla vybrala na dovolenku do Mexika. Viete, ten život celebrít je ťažký, tak dovolenkou treba stráviť minimálne 6 mesiacov v roku. Hlavne na exotických miestach, veď na bankovom účte nemáte žiaden limit. A treba ukázať aj cecky, hlavne ak sú spravené (v prípade Jessici vraj spravené nie sú). Či už sú spravené dobre alebo zle už nie je podstatné, hlavne ich treba ukázať. Niekedy dobre stiahnuté aj v o číslo menších plavkách. Vtedy vyzerajú kokotskejšie väčšie.
Tak spravila aj Jessica. A pri tom ako vytasila svoje melóny nechýbal aj Ignác. Ten predsa cecky rád. Aby nebolo málo, Jessica si do objektívu vytrčila aj zadok, no a Ignác, samozrejme, cvakol. Tak tu máme, mili pikoškári, cecky na dobrú noc. Či už dobré, veľké, zle spravené, vkusné, nevkusné… zhodnoťte si sami. Koľko ľudí, toľko chutí. Hlavne si neoslintajte klávesnicu…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk