Liam a Miley nie sú zasnúbení

pridal WonderWoman 16.4.2016 o 16:42


Zbytočne sa, Miley, usmievaš.

Miley už nejaký ten piatok hrdo nosí na svojom prstenníku akože snubák, no ako sa ukázalo, zasnúbení sú s Liamom len v jej hlave. Liam totiž pre TV WEEK magazín zasnúbenie poprel a vyhlásil, že nie je zasnúbený. A to je dobre. S Miley sa k sebe vrátili len v januári a bolo by fakt hlúpe uponáhľať ich vzťah a riešiť zásnuby, prípadne nebodaj aj svadbu. Liam možno je najbenevolentnejší chlap na svete s tým najväčším srdcom a zmyslom pre odpustenie, ale predsa to chce trocha času aby mu Miley dokázala, že si ho naozaj zaslúži.

Zatiaľ mu to dokazuje len u nej doma, kde ju bol Liam vo štvrtok navštíviť. Tri dni predtým boli spolu na večeri v Los Angeles, no nejak extra sa k sebe nemali. Namiesto toho, aby sa nežne držali za rúčky, Miley bola pri odchode z reštaurácie zavesená do svojej kamošky. Buď sa jej motala hlava z vína, alebo potrebovala podperu na vysokých topánkach, v ktorých sa isto nekráčalo najkomfortnejšie. Liam ju ale po očku čekoval a dával pozor, aby nespravila nejaké faux pas. Stačili tie infantilné kvietkované štipčeky vo vlasoch.

 

 

Liam na odchode od Miley

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk