Calvin Klein sa neteší

pridal kara 17.4.2016 o 18:47


A dôvodom je Kendall Jenner.

73 ročný ujo Calvin predal svoju značku Calvin Klein síce už v roku 2002, no do dnešného dňa mu nie je ľahostajné, ako sa s ňou nakladá. Minulý týždeň bol prizvaný na univerzitu Savannah College of Art and Design predášať, kde sa ho opýtali aj na to, čo si myslí o výbere Kendall Jenner do kampane.

„Nie je to vec, ktorú by som ja urobil, dokonca ani dnes nie. Kendall síce môže byť príjemná mladá žena, ale neprezentuje esenciu Calvina Kleina. V dnešnej dobe sú modelky platené podľa toho, koľko followerov majú na sociálnych sieťach. Nie sú vyberané kvôli tomu, že správne reprezentujú značku, ale kvôli tomu, koľko ľudí ich sleduje na internete. Nemyslím si, že toto bude z dlhodobého hľadiska fungovať. Nemyslím si, že toto je receptom na úspech, keď sa snažíte ľuďom predať svoj produkt.“

A aj keď s Kendall spokojný nebol, výber Justina Biebera pochválil a je spokojný s výslednou kampaňou, ktorú Justin nafotil.

Calvin Klein

Kendall sa mu nepáči

S Justinom je spokojný:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk