Chudák bocian robí nadčasy

pridal kara 18.4.2016 o 19:21


Druhé dieťa čakajú aj Olivia Wilde a Jason Sudeikis.

Chudák bocian má v poslednom čase nejako veľa práce. Všetky celebrity v Hollywoode sú totiž tehotné. Chrissy už síce porodila, ale medzi čakateľkami na bábätko sa nachádzajú ešte Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Megan Fox, Blake Lively, Eva Mendes a dnes svoje druhé tehotenstvo oznámila aj Olivia Wilde.

Za týmto celým stojí diabolský lekárnik pracujúci v Los Angeles, ktorý všetkým týmto sexoškám vymenil antikoncepciu za cukríky. Jeho dôvod je jednoduchý. Všetky sa snažil zbaliť, no šťastne zadané celebrity ho odmietli, a tak si naplánoval svoju pomstu. Spolieha sa na to, že počas tehotenstva priberú aspoň tak, ako vždy priberie Kim. A toto sú zaručené infošky od Ignáca, ľudia. Exkluzívne len na Pikoškách.

Olivia svoje druhé dieťa čaká s hercom Jasonom Sudeikisom. Sú spolu už štyri a pol roka a zasnúbení sú dva roky. Spoločne už majú syna Otisa, ktorý 20. apríla oslávi dva roky. Olivia oznámila svoje druhé tehotenstvo na Instagrame fotkou, na ktorej si so synom porovnávajú brušká.

Olivia a Jason

rodinka pokope







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk