Satanovo semeno má už 10 rokov

pridal kara 19.4.2016 o 20:31


V úlohe satana je Tom Cruise, ktorého dcérka oslávila včera desiate narodeniny.

To je veľká vec, a tak Tom ako správny tatko priletel len kvôli malej Suri do New Yorku, strávil s ňou celý víkend, vzal ju do kina, zorganizoval jej oslavu a priniesol jej darček. Haháá, to určite. Tom na malú Suri ešte stále serie ako na placatý kameň. Koncom minulého roka to bolo už 800 dní, čo malú nevidel, a číslo stále rastie. Tatko roka, tlieskam. Ale pre Suri je to asi len dobré, že je mimo vplyvu svojho psychopatického otca. Mamča Katie Holmes sa z nej snaží vychovať slušné nerozmaznané dievča a Suri už skutočne nepôsobí tak arogantne ako kedysi. Prezývka satanovo semeno jej ale už prischla, má smolu. Veď ešte príde do puberty, ktovie či nebude vystrájať ako Lindsay Lohan č.2 a potom to označenie bude opäť príznačné.

Suri teda svoje desiate narodky oslávila len s mamou Katie a pri včerajšej prechádzke po New Yorku ich nafotil Ignác. Suri mala slušivé ružové šatičky, takže možno smerovali na narodeninovú oslavu. A keďže Ignác disponuje teleportom, v tej istý deň odfotil aj Toma v Londýne. Daily Mailu sa podarilo zistiť, že Tom tam nie je len kvôli natáčaniu nejakého filmu, nedávno sa tam presťahoval natrvalo. Aspoň má konečne výhovorku, prečo sa nemôže s dcérou pravidelne stretávať, delí ich predsa oceán.

Katie Holmes a oslávenkyňa Suri

Tatko roka Tom Cruise







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk