James Franco je tak trochu gay

pridal WonderWoman 22.4.2016 o 21:26


Tvrdí to on sám.

James Franco, kedysi sexy týpek, ktorý stelesňoval prototyp lámača ženských sŕdc, je už dlhšiu dobu podozrievaný z homosexuality. Nemyslím to v zlom, na inej ako heterosexuálnej orientácii predsa nič zlé nie je. James však tieto fámy nikdy nepotvrdil, len sa čoraz častejšie objavuje vo filmoch, kde stvárňuje homosexuála a nemá absolútne žiaden problém bozkávať sa s chlapmi. A teraz konečne na túto tému prehovoril trocha konkrétnejšie.

Rolu gay-a si strihol napríklad vo filmoch Milk alebo I am Michael. Potom sme tu mali paródiu na Karolov klip Bound 2, v ktorom do detailov okopíroval jeho a Kimin „sex na motorke“, ale miesto Kim sa olizoval so svojim hereckým kamošom Sethom Rogenom. Už vtedy to začalo byť mnohým podozrivé, ale poviete si: veď je to herec, ten zahrá všetko. James sa ale okrem herectva a maľovania venuje aj písaniu a minulý rok vydal knihu s názvom Straight James/Gay James, v ktorej vedie rozhovory o svojej sexualite medzi svojim heterosexuálnym a homosexuálnym ´ja´. Trošku schíza, však? No a v najnovšom skutočnom rozhovore pre New York Magazine povedal, že je tak trošku gay. „No, pretože som celebrita, ľudia sa zaujímajú o to, s kým spím. Ale ak vaša definícia heterosexuála a homosexuála spočíva v tom, s kým spím, potom myslím, že môžete povedať, že som lákadlom pre penisy gayov. V tom spočíva moja lojalita, moje pocity a ako sám seba definujem. Áno, som trochu gay a je tam gay James.“ Tak týmto vlastne nič nepriznal, ani nevyvrátil. Minulý rok sa v nejakom rozhovore vyjadril, že je gay vo svojom umeleckom živote a heterák v súkromnom a ak sa to vraj posudzuje podľa toho, s kým spáva, tak je hetero. Podľa mňa ale trpí rozdvojenou osobnosťou a každá má inú sexuálnu orientáciu. Vlastne sa mi už po tom ani nechce pátrať, nech si robí čo chce, s kým chce a kde chce. Či už je to na filmovom plátne alebo v jeho chorej hlave.

Zopár Jamesových „tak trošku gay“ fotiek







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk