Najlepšie kamošky

pridal kara 22.4.2016 o 20:18


Blac Chyna a Kylie Jenner zakopali vojnovú sekeru.

Kardashianky neznesú, aby sa chvíľu písalo a hovorilo o niečom inom ako o nich. Témou číslo jeden bol za posledných 24 hodín, pochopiteľne, zosnulý Prince, a nie oni, čo sa im nepáčilo. A tak sa opäť rozhodli troška šokovať. Tentokrát ale nie nahými telami, tie už aj tak nikoho nešokujú. Kylie a Blac Chyna zozdieľali na svojich sociálnych sieťach spoločné fotky. Kylie k fotke napísala, že s Chynou boli najlepšie kamošky po celý čas a Chyna zas napísala, že trávi čas so svojou malou sestrou. Hmmm…

Troška si pripomeňme pozadie celej tejto situácie. Blac Chyna a Tyga boli kedysi zasnúbení a majú spolu dieťa. Blac Chyna bola najlepšia kamoška s Kardashiankami. A potom sa Tyga zamiloval do vtedy 16 ročnej Kylie a Blac Chynu kopol do zadku. Vtedy sa Chyna a celá rodina rozhádali. Aby sa to ešte troška skomplikovalo, Chyna je najlepšia kamoška s Amber Rose, ktorá kedysi chodila s Karolom, čo spôsobilo tiež nejeden konflikt medzi účastníkmi tejto telenovely. Blac Chyna si pravidelne na svojich sociálnych sieťach robila žarty na účet mladej Jennerky, a potom to prišlo… Jediný chlap v rodine Kardashianiek sa dal dokopy s Blac. Zanedlho prišli aj zásnuby, ktoré celá rodina verejne odignorovala.

No vtedy sa do toho vložila mediátorka Kim, ktorá podľa informácií TMZ zavolala po zásnubách Blac Chynu ku nej domov, aby napravili svoje vzťahy. Zhodli sa na tom, že minulosť hodia za hlavu, pretože jediné na čom záleží, je to, že Rob je konečne opäť šťastný. Počas ich stretnutia prišiel na pretras aj Tyga. Vtedy sa Kim rozhodla zavolať Kylie a donútila ich, aby sa udobrili. A nasledovalo stretnutie, ktoré už máme vďaka dobe sociálnych sietí zdokumentované.

Aj keď sa Kylie tvári, že žiaden problém medzi nimi nikdy nebol, Rob jej to trocha pokazil, pretože ich spoločnú fotku zozdieľal na svojom instagrame aj on a napísal k nej, že je veľmi rád, že sa jeho dievčatá konečne stretli a udobrili sa.

BFF Kylie a Chyna

Na Snapchate si spravili aj Face Swap a je až strašidelné, ako sa tieto dve podobajú







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk