Chris Brown prehovoril

pridal kara 22.4.2016 o 18:58


O svojom slávnom útoku, ktorý z neho urobil navždy pána Pästičku.

Posledných pár rokov nás Chris Brown nebaví svojou hudbou, ale hlavne škandálmi. Najprv udieranie do Rihanny, potom neplnenie verejnoprospešných prác, potom sto rozchodov s Karrueche Tran, potom jeho dcéra, ktorú nesplodil s ňou, ale s inou zadanou „modelkou“, a opäť udieranie, ale tentokrát našťastie nie priamo do Karrueche, len do jej dverí.

Chris si aj po tomto všetkom myslí, že v nás ešte vzbudí nejakú ľútosť, a tak sa rozhodol urobiť dokumentárny film o svojom živote. Trailer na dokument Welcome to My Life: The Official Chris Brown Documentary uzrel sveto pred pár dňami, no zatiaľ nie je jasné, či to pôjde do kín, alebo to bude len v telke. Toto všetko sa asi ešte len dozvieme.

Čo už ale vieme, je približný obsah tohto dokumentu. Ten a bude sústrediť na Chrisovu rýchlo získanú slávu, ale aj na udalosti z jedného pochmúrneho večera v roku 2009, kedy sa rozhodol zmlátiť svoju frajerku Rihu. V traileri bolo ukázané jeho nasledovné vyjadrenie: „Toto je prvýkrát, kedy mám možnosť k tomu niečo povedať. Cítil som sa ako monštrum. Rozmýšľal som nad samovraždou, nespal som, skoro som nejedol.“ No teda, chudáčik, možno skús nemlátiť ženy a nebudeš sa musieť cítiť ako monštrum. Ľúto mi prišlo len jeho mamky, ktorá so slzami v očiach o tomto incidente povedala: „Bol to najhorší deň môjho života. Myslela som, že prídem o svoje dieťa.“

Chris si ale verí a plánuje veľký comeback: „Keď ste si niekedy mysleli, že Chris Brown skončil… Byť vami, nevsadil by som si na to.“ A veru, ja by som si možno aj vsadila.

Chris a Riha pred bitkou

Riha po bitke

Dokument, ktorým nám chce zahrať na city a pripraviť nás na jeho comeback:



Zaradené pod: Celebrity, Chris Brown, OMG!, Rihanna




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk