Cecky ven

pridal WonderWoman 25.4.2016 o 16:59


Komu patria tie vzdúvajúce sa melóny?

Predstavte si, že vo chvíli, ako som nahrala titulnú fotku, kompletne mi zamrzol počítač. Musela som ho reštartnúť, aby sa chudáčik spamätal. Nie je totiž zvyknutý na takéto porno fotky. Za to vy už ste určite zvyknutí, že našpúlená huba a selfie nepatria nikomu inému, ako Kim Kardashian. Dlho bol kľud čo sa týka nejakých obnažených fotiek, keďže počas tehotenstva a po ňom trošku (dosť) pribrala, ale akýmsi chirurgickým zázrakom má Kim späť svoju postavu a rozhodla sa to náležite osláviť. Nahodila sa do čierneho korzetu, cecky si vytiahla až po bradu a šup takto na štetku na svadbu. Správne, toto je Kimin svadobný outfit.

V sobotu sa spolu so svojim verným manželom Karolom vybrali na Miami, kde sa brazílska modelka Isabela Rangel vydávala za majiteľa nočného klubu Davida Grutmana. Deti samozrejme nechali doma a tak sa mohla Kimča odviazať. To v jej podaní znamená, že si spravila 1598 fotiek svojich ceckov z každej svetovej strany, natočila sa na Snapchat, spravila 12 fotiek s Karolom a jednu fotku novomanželov. Skrátka zábavný večer podľa jej gusta. Jedno jej ale treba uznať – chcela byť ako vždy stredobodom pozornosti a to sa jej aj podarilo. Veď ešte aj na Slovensku, o ktorého existencii ani netuší, sa píše o jej ceckoch. Kim, môžeš byť na seba hrdá.

Kráľovský pár prichádza

Názov fotky: vôbec svoje cecky nemilujem najviac na svete

Ignác zaostril

Kim zaostrila

A pridala filter

Každý chlap sa usmieva po fajke v aute

A tu je Karol normálne že pekný

Rodinka vzadu je najlepšia

Jedine Ignác spravil záber celej postavy

Pre porovnanie – nevesta a jej plochý hrudník (aj tak je krásna!)

A krátka séria domáceho porna

Busty MILF with icecream

Nielen dnu, ale aj von

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk