Tatumovci v priebehu rokov

pridal WonderWoman 28.4.2016 o 5:19


Ako vyzeral šťastný párik pred rokmi a teraz?

Odpoveď znie: takmer vôbec sa nezmenili. Channing Tatum a jeho krásna manželka Jenna Dewan-Tatum sú spolu už desať rokov. V povrchnom svete Hollywoodu je to veľmi pekné (a zriedkavé) číslo a ja verím, že ešte niekoľkonásobne porastie. Títo dvaja sa zoznámili v roku 2006 pri natáčaní filmu Step Up a ani jednému z nich sa nečudujem, že sa do seba popri natáčaní zaľúbili. Tanec je vášeň a oni sa spolu pretancovali až do manželstva. Ale nepredbiehajme. Krátko po dokončení filmu spolu začali randiť a o dva roky neskôr už Channing požiadal Jennu o roku. Kto by povedal nie jednému z najsexy chlapov na svete? Takže o niekoľko mesiacov, v júli roku 2009 sa vzali.

Manželský život vo dvojici si užívali necelé 4 roky, potom sa im v máji 2013 narodila dcérka Everly. Tá je najmladšou vegetariánkou, ktorú poznám, lebo Jenna, ktorá je vegánka, ju k tomu od malička vedie. Obaja s Channingom sú veľkí milovníci zvierat a aktivisti v boji za ich práva. Patria však k tým, ktorí o tom nielen rozprávajú, ale aj konajú a pred dvoma dňami dostal Channing od Jenny narodeninový darček, po ktorom ja túžim už niekoľko rokov. Darovala mu zachráneného koňa menom Cajun, ktorý bude parťákom ich prvého, tiež zachráneného koníka Smoke-a. Jenna postla na svojom Instagrame narodeninovú fotku s popisom: „Hlboko niekoho milovať dodáva silu. Byť niekým hlboko milovaný dodáva odvahu.“ No nie sú úžasní? Channingovi želáme dodatočne všetko najlepšie k 36. narodeninám a obom rovnako veľa lásky, ako doteraz.

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

Nostalgia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk