Gigi Hadid oslavovala narodeniny

pridal WonderWoman 29.4.2016 o 14:51


A nechýbalo pri tom mnoho známych tvárí.

Gigi dovŕšila 23. apríla dvadsaťjeden rokov a po vzore Kylie oslavovala celý týždeň. Treba predsa osláviť, že už môže úplne legálne piť alkohol, no nie? Ale keďže alkohol obsahuje cukor, z cukru sa priberá a Gigi je modelka, predpokladám, že piť veľmi nebude. Za to sladkou tortou od Taylor Swift nepohrdla, keď ju v nedeľu cestou na Coachellu prekvapila narodeninovou tortou v súkromnom lietadle. To bolo v noci, cez deň oslavovala Gigi so svojou a Zaynovou rodinou na pláži v Malibu. To však ako oslavu nepočítam, keďže pred frajerovou mamou sa musíte správať slušne a nechlastať o dvanástej na obed. Vynahradila si to však o pár dní neskôr, keď vo štvrtok usporiadala veľkú narodeninovú párty v Hollywoode, konkrétne v obľúbenom celebritnom podniku The Nice Guy.

Zablahoželať jej prišlo dosť veľa známych tvárí. Nechýbala samozrejme jej bestfriendka Kendall, sestra bestfriendky Kylie, ich staršie sestry, ktoré sa necítia blbo medzi mladými ľudmi Kourtney a Khloé, ďalej samozrejme mama Yolanda (vy by ste zavolali svoju mamu na narodeninovú párty?), Taylor Swift, Hailey Baldwin, Jaden Smith (na toho sa v galérii tešte), Naomi Campbell, Lenny Kravitz (vtáka však žiaľ neukázal) a mnohí ďalší. Skrátka celebritná párty, ako má byť. To si teda aspoň myslím, keďže chudák Ignác neprešiel cez SBSku pred vchodom do klubu. A to sme mu vybavili kartičku s nápisom press. Tak ho to chudáka naštvalo, že ani nepočkal do rána, kedy mohol zachytiť skvelé zábery podnapitých hostí, ktorí by opúšťali klub. Šťavnato po slovensky zanadával, otočil sa na päte a šiel na hotel spať.  Nevadí, aj za neho prajeme Gigi všetko naj!

Zbohatlíčky v súkromnom lietadle

Oslávenkyňa prichádza

Hailey Baldwin

Ashlee Simpson s Evanom Rossom a Shaninou Shayk

Jaden a jeho deravý klobúk

Lily Aldridge

Kamky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk