Kim opäť v plávkách

pridal kara 30.4.2016 o 17:43


Kim už má späť svoju pôvodnú váhu a my by sme sa asi mali začať psychicky pripravovať na to, že zase bude všade všetko otŕčať.

Kim sa s celou rodinou vybrala na Island. Dovolenka sa konala ešte predminulý týždeň a oslavovali na nej narodeniny najstaršej zo sestier – Kourtney. Tá už má 37 rokov. Island vybrala práve Kourtney a až odtiaľ sa letelo do Miami. Paparazzi fotky sa ale objavili až teraz a dôvod je asi ten, že široká verejnosť ešte nie je pripravená zase pozerať na odhalenú Kim. Fotky teda žiadne médiá nechceli kúpiť, no dostali sa do rúk Ignácovi a ten už vedel, ako s nimi naložiť.

Fotky zachytávajú Kim a jej jej kumpánov pri kúpaní na termálnom kúpalisku Modrá Lagúna. Aj keď kupkanye asi nie úplne presné slovo. Oni sa tam skôr fotili. Veď načo si spraviť nejaké reálne spomienky, dôležité je to, že máte čo odprezentovať na sociálnych sieťach.

Kim sa takto odhalila prvýkrát od pôrodu Svätého. Ubehlo takmer 5 mesiacov a jej sa podarilo schudnúť naspäť na svoju pôvodnú váhu. Teda, takmer na pôvodnú váhu. Na twitteri sa tento týždeň podelila o svoju radosť z toho, že už váži len 63 kíl. Prezradila aj to, že jej váha pred otehotnením bola 61 kíl, takže už nie je ďaleko od cieľa.

Kim a jej osobná asistentka/fotograf

kontrola fotiek nesmie chýbať

nie je z nich veľmi nadšená

rýchlo treba nafotiť ešte zopár ďalších

„Dobre, tie už sú v poriadku.“

„Už môžeme vyliezť z tej nechutnej vody.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk