Adam Levine kupuje nové auto

pridal WonderWoman 1.5.2016 o 18:27


 

Také vyslovene rodinné.

Keďže o pár mesiacov sa stanú Adam s Behati rodičmi,   treba sa na nový prírastok do rodiny pripraviť. Najskôr predali svoj loft v New Yorku, potom si hľadali nový dom a teraz Adam zháňa nové auto. A aké je ideálne rodinné auto, ak nie Ferrari? Keď už nič iné, tak na ňom určite rýchlo odvezie Behati do nemocnice, keď jej praskne plodová voda.

Vo štvrtok sa vybral na obhliadku týchto netypických rodinných autíčok do Ferrari showroomu v New Yorku. Najviac sa motal okolo jedného červeného tátoša a predpokladám, že ak sa pre nejaké rozhodol, tak to bolo ono. A možno len vyberal darček pre Behati, keďže celebrity občas zvyknú svojim polovičkám kupovať za pôrod auto. Alebo je to poďakovanie za to, že mu Behati privedie na svet dcérku. V ten deň totiž v show Live with Kelly and Michael prezradil, že čakajú dievčatko. Veľmi sa z toho teším, lebo mi vyšiel môj tip. Okrem toho porozprával aj o Behati a o jej čudných tehotenských chutiach. Vraj je momentálne v ich dome veľa vodného melónu. Mne na tom nič čudné nepríde, veď je to len voda s jadierkami, ale Adam má na to asi iný názor. Každopádne sa vraj už nevie dočkať, kedy príde malá na svet a je veľmi šťastný, že bude otcom. Tak to má byť, už len kúpiť poriadne rodinné auto a bude všetko ako má byť.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk