Večera u Obamu

pridal kara 2.5.2016 o 18:20


Prezident si opäť pozval na večeru celebrity.

Obamovi pomaly končí jeho prezidentovanie a toto je posledná Correspondents’ Dinner, ktorú organizoval on. Troška si aj zavtipkoval a povedal, že takto o rok už bude na jeho mieste stáť niekto iný a môžeme len hádať, kto ňou bude. Ženským zámenom narážal na kandidátku Hillary Clinton. Toto ale nebol jediný vtip, ktorý v príhovore povedal. Zavtipkoval si aj na účet prítomnej Kendall Jenner, o ktorej povedal: „Kendall Jenner je tu tiež. Mal som možnosť ju stretnúť v zákulisí. Vyzerá ako milá mladá dáma. Nie som si úplne istý, čo vlastne robí, ale bolo mi povedané, že ma vďaka nej budú ľudia spomínať na Twitteri.“ Napriek tomuto vtípku má ale zrejme s rodinou Kardashianiek dobré vzťahy. Kendall totiž prezradila, že má od prezidenta pozdravovať Kim a Karola.

Tohtoročná Correspondents’ Dinner sa konala v hoteli Washington Hilton túto sobotu a bol to už 102. ročník tejto akcie. Okrem Kendall nechýbali celebrity ako Will Smith s manželkou Jadou, Adriana Lima, Emily Ratajkowski, Emma Watson a mnohí ďalší. Prišla aj Helen Mirren vo fialových šatách, ktorými si uctila zosnulého Princea. Zúčastnila sa aj viditeľne plnšia Kerry Washington, o ktorej dnes vykecali blízke zdroje, že čaká druhé dieťa.

 Adriana Lima

Emily Ratajkowski

Emma Watson

Gabrielle Union

Helen Mirren

Helen s manželom

Christy Turlington

Jaimie Alexander

Jared Leto

Karlie Kloss

Kelly Rohrbach

Kendall Jenner

Kerry Washington

La La Anthony

Morgan Freeman s kolegyňou Lori McCreary

NeNe Leaks

Nina Dobrev

Priyanka Chopra

Rachel McAdams

Shonda Rhimes

Sophia Bush

Steve Aoki

Tom Hiddleston a Carrie Fisher

Vivica A. Fox

Will a Jada Smithovci

Lais Ribeiro a Adriana Lima







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk