Prvý bozk na verejnosti

pridal WonderWoman 2.5.2016 o 16:11


Ktože to tu rozdáva sladké bozky?

Takto zozadu ju zrejme nespoznáte, lebo ešte pred pár dňami mala krátke vlasy a tieto nové dlhé jej zakrývajú poznávacie tetovanie. Hoci ani to nemá tak dlho…Už viete, o kom hovorím? Máte nejakú teóriu? Ako napríklad teória veľkého tresku… Správne, je to Kaley Cuoco. Už sme vás síce informovali o tom, že je čerstvo zaľúbená, ale doteraz to nijako oficiálne nepotvrdila. Čo je ale jasnejší dôkaz lásky ako bozk na verejnosti?

V nedeľu sa so svojim novým frajerom Karlom zastavili na pumpe aby natankovali a Kaley bola taká natešená z vône benzínu a Karla, ktorý mal hadicu strčenú v jej SUV (áno, je to hnusný dvojzmysel), že mu musela vtisnúť horúci bozk. Karl jej potom za odmenu priniesol za hrsť sladkostí a vodu, aby doplnila tekutiny. Sladkosti si ale zaslúžil aj on, za to, že ju v ten deň podporoval na súťaži, kde jazdila na dvoch svojich koňoch, zatiaľ čo on jej strážil psíka Normana. Ten Karl je skrátka zlatíčko, a to nehovorím o jeho zlatom ockovi miliardárovi…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk