Jessica Biel sa teší

pridal WonderWoman 4.5.2016 o 21:58


Splnila si totiž svoj sen.

A chystá sa plniť si aj ďalšie s ním súvisiace. Pred dvoma mesiacmi totiž Jessica otvorila svoju prvú family-friendly kaviareň v Los Angeles. Kaviarnička sa volá Au Fudge a Jessica má s týmto konceptom veľké ambície. Chcela by expandovať a rozšíriť sieť reštaurácií po celom západnom Hollywoode. Pre C magazín prezradila, že má veľké sny a chcela by, aby bolo Au Fudge úplne všade.

Jessica vymyslela celý tento projekt a zamrzelo ju, že sa našli kritici, ktorí to znevažovali a brali to len ako nejaký celebritný výstrelok. „Nemôžete si pomôcť, ale zraní to vaše city. Snažím sa len spraviť niečo skvelé pre svoju komunitu. Prečo sa to takto otočilo? Ale inšpirovalo nás to neustále napredovať lebo vieme, že naše srdcia sú na správnom mieste.“ Jessice pomohol s celým projektom úzky tím ľudí, ale samozrejme najviac ju podporoval jej pán manžel Justin. „Nie je to jeden z tých ľudí, ktorý by vyjadroval svoje pohŕdanie alebo vášeň. On je osoba, ktorá mi povedala, aby som to spravila. Ak to zlyhá, zlyhá to, ale ja budem tá, čo to spravila. Som si istá, že si myslel, že to bude ťažké.“ Justin však zrejme má skúsenosti v gastro biznise, keďže je spoluvlastníkom jednej barbecue reštaurácie v New Yorku. Obaja sú teda podnikaví mladí rodičia a je dobre vedieť, že sa uživia aj keď už budú starí a škaredí a nebudú spievať ani hrať vo filmoch.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk