Zas a znova čaká niekto bábätko

pridal WonderWoman 4.5.2016 o 21:26


Kto sú ďalší budúci rodičia?

Nie sme ešte ani len v polke roka a už mám pocit, že rok 2016 bude v znamení tehotných celebrít a ich pôrodov. Po tehotnej Behati, Candice, Megan Fox, Blake Lively, Eve Mendes a Olivii Wild je tu ďalšia známa úspešne oplodnená žena. Nie je to ani modelka, ani herečka. Jej obor je spev a od spomínaných tehotných dám sa odlišuje aj o dosť vyšším vekom. Hádate správne, je to Janet Jackson. Šestnásteho mája oslávi päťdesiatku a to je vek, v ktorom je viac ako riskantné priviesť na svet dieťa. Ale nebudeme negativisti a budeme sa na to držiac všetky palce tešiť.

Janet a jej manžel Wissam Al Mana intenzívne pracovali na splodení prvého spoločného potomka a Janet už minulý mesiac oznámila svojim fanúšikom, že zakladajú rodinu a jej turné preto ide bokom. V tom čase už teda musela vedieť, že ich snaženie padlo na úrodnú pôdu. Až teraz to však oficiálne potvrdil istý zdroj pre magazín Us Weekly, takže by to už mohla potvrdiť aj samotná Janet. S Wissamom sú manželia len štyri roky, ale obaja už majú snáď dosť rozumu na to, aby spoločne vychovali vytúženého potomka. Tak teda – gratulujeme.

Šťastní budúci rodičia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk