Rihanna a Drake sú vraj opäť spolu

pridal WonderWoman 7.5.2016 o 17:59


A to už nejaký ten piatoček.

Musím povedať, že ja som nadobudla podozrenie už po zhliadnutí Ririnho klipu Work, kde sa na seba s Drake-om až podozrivo lepia. Ale povedala som si, že nebudem vytvárať konšpirácie a budem veriť Rihanne, že je single a má problém nájsť si chlapa. Vyzerá to však tak, že ma slečna škaredo oklamala. Nejaký tajný zdroj totiž vykecal magazínu People, že s Drake-om spolu randia už pár mesiacov a snažia sa utajiť svoj znovuobnovený vzťah. Veru, idú na to strašne nenápadne, keď sa o seba šúchajú v klipoch aj na pódiu. Drake totiž často hosťuje na Rihanninych koncertoch, kde mu twerkuje v lone a objímajú sa pred tisíckami fanúšikov. Komu by len napadlo, že medzi nimi môže znovu niečo byť, však?

Všetko začalo v máji v roku 2009, kedy sa Riri po rozchode s pästičkou Chrisom objavila v spoločnosti záhadného muža, z ktorého sa vykľul Drake. Ich románik však netrval ani rok a ten odkopnutý bol Drake. V nejakom rozhovore fňukal, že mu spravila to, čo on robil iným ženám: pohral sa s nimi a zmizol. Volá sa to karma, Drake. V novembri 2010 spolu nahrali duet s názvom What´s my name? To asi aby si Riri spomenula na jeho meno. Verejne vyhlásila, že Drake nevedel o čom hovorí, keď tvrdil, že mu zlomila srdce a že sa stali priateľmi a všetko je medzi nimi v poriadku. Nasledovali sexy spoločné vystúpenia k ich piesni a potom sa v roku 2011 Riha opäť vrátila k Pästičkovi. V apríli 2012 sme tu mali ďalší duet Take care, v ktorom Drake bozkával smutnú Rihu na čelo a šepkal jej, že ju nikto nebude milovať tak ako on. Počas nasledujúcich dvoch rokov sa Rihanna striedavo vracala k Drake-ovi a ku Chrisovi, už sa v tom ani neviem vyznať. Každopádne, s novou spoločnou piesňou prišlo zrejme aj k ďalšiemu vzťahovému návratu a keď nič iné, tak spolu tí dvaja určite aspoň šukajú. Pardon za výraz, spávajú spolu.

Nenápadné iskrenie

 

 Pri tomto videu plačem od smiechu

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk