Neopovážte sa prehovoriť na Kim Kardashian

pridal kara 8.5.2016 o 21:59


Inak vám Karči vybaví vyhadzov.

Lebo Kim je len a len jeho a nejaký plebs na ňu predsa nebude hovoriť, kapišto?! Túto chybu ale urobil bodyguard Steve Stanulis, ktorý počas Met Gala na Kim takmer prehovoril. Ešte v ten deň dostal výpoveď. Isté blízke zdroje sa snažili zastať sa Karola a povedali pre TMZ, že Stanulis bol najatý iba na tento jeden večer, čo ale nie je pravda, keďže sme ho s Kim videli už aj predtým.

Bývalý striptér a policajt Steve sa rozhodol pre DailyMail porozprávať o tom, ako spomínaný večer prebiehal. Ešte predtým ale skonštatoval, že Karol by sa mal ukľudniť a že je najegocentrickejšia osoba, akú kedy stretol. Steve prezradil, že už vo februári dostal varovanie, že na Kim nesmie hovoriť.

„Chystali sa na Met Gala. Ja som sedel dole v hoteli a bolo okolo šiestej večer. Dostala sa mi informácia, že sa snažili prenajať si Lamborghini. To ale nevyšlo, keďže to bolo na poslednú chvíľu. Išiel som teda hore, aby som zistil, čo sa deje a či ich vezieme my. Len som chcel zistiť, kedy budú pripravení. Dvere boli otvorené a zbadal som Kim. Myslel som si, že sa opýtam jej alebo asistentky, či nastala nejaká zmena plánu. Keď som kráčal ku Kim do izby, Karol išiel okolo. Vyšiel spoza rohu a videl ma, ako kráčam k izbe. Otočil som sa a povedal som: Zdravím, pán West. Ako sa máte? Neozdravil, išiel ku dverám a zabuchol ich. Pomyslel som si: OK, idem naspäť dole. Povedal som šoférovi, že netuším, čo sa deje.“

Za pár minúť mu už ale volal Karolov človek, ktorý mu oznámil, že viac jeho služby nebudú potrebovať. A to napriek tomu, že už bol dohodnutý aj na ďalší deň. Steve ešte dodal, že nemal v úmysle Kim baliť. Je šťastne ženatý a vraj má dosť problémov aj bez toho.

Steve Stanulis

Kim so Steveom v pozadí

„S mojou bábikou sa nebude hrať nikto okrem mňa! Ukáž, neskrivil ti vlásky?“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk